Merk Informatie - Blink Wimperextensions

Blink concept

The eyes are the window to your soul

Mooie ogen weerspiegelen zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid. Het woord ‘Blink’, letterlijk vertaald knipoog, refereert naar het herhaaldelijk charmant openen en sluiten van de oogleden. Blink streeft naar het op de markt brengen van kwalitatief hoogwaardige producten gerelateerd aan wimperextensions. Welke resulteren in een aantrekkelijke verleidelijke blink of knipoog die menig vrouw onweerstaanbaar maakt!

Blink Lash Stylist en Blink Lash Care zijn twee professionele merken die alles op het gebied van wimperextensions omvatten. Speciaal gelanceerd om de eigen aantrekkelijke uitstraling van man of vrouw te accentueren.

Blink Lash Stylist

Het merk bevat alle producten die bijdragen aan het expressioneren en stylen van de wimpers. Hiertoe behoren alle materialen die gebruikt worden om wimpers te verlengen alsmede cosmetische make-up producten als mascara’s en eyeliners. Het uiteindelijke doel is de schoonheid van de ogen nog meer tot uitdrukking te brengen.

Blink Lash Care

Het merk heeft betrekking op alle soorten producten omtrent de nazorg van wimperextensions. Alles voor het verzorgen en beschermen van extensions en het voorkomen van irritaties aan de gevoelige huid rondom de ogen. Met inbegrip van voedende producten om de natuurlijke wimpergroei te stimuleren.

Feiten

  • Motto: “Manage and govern beauty”
  • Superieure kwaliteit en design
  • Mondiale bekendheid, Blink is actief in meer dan 40 landen
  • Oktober 2008: Introductie Blink Lash Stylist & Care
  • Oktober 2009: Internationale website Blink