Product Informatie - Blink Wimperextensions

Blink Productinfo

Producten van Blink staan garant voor ongeëvenaarde kwaliteit. Door eigen research en technologie worden hoogwaardige producten ontwikkeld.

Blink Lash Stylist en Care omvatten het gehele assortiment aan producten vanaf de extensionbehandeling tot aan de nazorg van extensions. Producten op basis van olie zijn funest voor wimperextensions, daarom heeft Blink speciale make-up producten voor wimperextensions ontwikkeld. Deze aanvullende cosmetica, zoals mascara’s, eyeliners, removers en coatings zijn op waterbasis en wel geschikt om te gebruiken in combinatie met extensions.

Blink Lashes

Blink eyelashes zijn gemaakt van koreaans PBT (Polybutyleentereftalaat) en worden met de hand geproduceerd. Door de wijze van fabricage en het gebruikte materiaal zijn de lashes nauwelijks van natuurlijke wimperhaartjes te onderscheiden. De wimpers zijn flexibel, extreem licht en voorzien van de perfecte glans. De krul en lengte van de extensions zijn geproduceerd volgens Blink’s eigen onafhankelijke wetenschappelijk onderzoek. Er is een grote diversiteit aan krullen, diktes, lengtes en kleuren, zodat het voor iedereen mogelijk wordt een unieke attractieve persoonlijke stijl te creëren.

Curls

  • J-Curl – Komt het meest overeen met natuurlijke wimpers, creëert het meest natuurlijke resultaat
  • B-Curl – Ziet eruit alsof de wimpers met een wimperkruller gestyled zijn
  • C-Curl – Een zachte krul met een vrij natuurlijk verloop, de meest gebruikte krul
  • D-Curl – De meest scherpe krul, ideaal voor een excentrieke uitstraling
  • L-Curl – De wimpers hebben een groter hechtingsoppervlak en daardoor iets meer stevigheid

Lengtes

Theoretisch zijn de lengtes van wimperextensions in 3 categorieën onder te verdelen. Lengte 6 t/m 8 mm zijn ideale lengtes voor in de ooghoek. De meest voorkomende lengtes zijn echter 9 t/m 12 mm, hiermee wordt vooral het middelste gedeelte van alle wimpers gevuld. De overige lengtes, 13 t/m 20 mm worden met name gebruikt voor het creëren van een echte glamour look.

Diktes

De dikte van een natuurlijk wimperhaartje is gewoonlijk 0,07 tot 0,08mm. Wimperextensions bestaan in dikte 0,10 – 0,15 – 0,20 – 0,25 – 0,30 mm. In Europa worden 0,15 en 0,20mm het meest gebruikt, terwijl in Azië extensions van 0,10 en 0,15 het meest populair zijn.