FAQ Wimperextensions - Blink Wimperextensions
Zijn wimperextensions schadelijk voor de natuurlijke wimper?

Extensions zijn niet schadelijk voor uw eigen natuurlijke wimpers! Het is echter wel belangrijk dat de wimperextensions op de juiste manier geplaatst worden in combinatie met de juiste materialen. De natuurlijke wimper zal niet beschadigd raken, tenzij deze met opzet eruit wordt getrokken terwijl de extensions vastzit.

Zijn wimperextensions geschikt voor iedereen?

Extensions zijn helaas niet geschikt voor iedereen. De wimperextensions worden gezet op uw eigen natuurlijke wimpers. Als iemand echter van nature geen of bijzonder weinig wimpers heeft, kunnen extensions niet gezet worden. Wanneer u hele dunne of broze wimpers heeft, kunnen wimperextensions ook niet altijd bevestigd worden. U kunt dit het beste navragen bij uw styliste, zij zal kunnen inschatten of extensions bij u mogelijk zijn.

Is het ook mogelijk om bij mezelf extensions te zetten?

Het zetten van wimperextensions is een zeer nauwkeurige behandeling die professioneel dient te worden uitgevoerd. Het is daarom absoluut onmogelijk om bij uzelf extensions te zetten. Het is van groot belang voor een deskundige wimperstylist te kiezen.

Kan ik met wimperextensions douchen of zwemmen?

Wimperextensions zijn bestand tegen douchen, zwemmen, zon, zee, zweet en zelfs een keer naar de sauna is geen enkel probleem! De lijm waarmee de extensions geplaatst zijn is bijzonder sterk en waterproof. Ideaal voor vakantie en zelfs bij het sporten ziet u er op en top uit.

Kan ik make-up in combinatie met wimperextensions gebruiken?

Wimperextensions geven van zichzelf al een vollere uitstraling. De meeste mensen vinden het echter fijn om bij speciale gelegenheden en feestjes iets extra’s te doen. Blink heeft daarom mascara’s en eyeliners ontwikkeld speciaal voor gebruik met extensions. Vraag naar de Blink Noir Mascara en Blink Eyeliners bij uw salon.

Welke producten u ook in combinatie met extensions gebruikt, let erop dat deze op waterbasis zijn en niet op oliebasis! Olie lost de lijm op en is daarom funest voor wimperextensions!

Hoe lang duurt een wimperextension behandeling?

Een nieuwe set 1 op 1 wimperextensions plaatsen duurt ongeveer anderhalf tot 2 uur, afhankelijk van het aantal wimpers dat u heeft en de ervaring van de styliste. Let op: Als een wimperstyliste beweert dit veel sneller te kunnen, zet ze of heel weinig wimpers of gebruikt ze niet de juiste 1 op 1 methode!

Wat is de gemiddelde levensduur van wimperextensions?

Eenmaal aangebracht gaan de extensions tot ongeveer 2 maanden mee. Doordat extensions aan uw eigen wimpers gelijmd worden, vallen ze samen met uw natuurlijke wimpers uit. De natuurlijke wimper groei-cyclus voltooid zich gewoonlijk elke 2 maanden. Door uw extensions goed te verzorgen met bijvoorbeeld een coating is de kans op vroegtijdig loslaten aanzienlijk kleiner.

Hoe moet ik wimperextensions verzorgen?

Gebruik om de paar dagen een goede coating om de extensions te beschermen tegen: vuil, olie en stof. Coatings zorgen ervoor dat de extensions beter blijven hechten, doordat ze de wimperlijm beschermen.
Zorg er tot slot voor dat uw extensions niet in aanraking komen met olie-producten. Mascara’s, eyeliners en dergelijke op basis van olie zijn funest voor wimperextensions omdat deze de lijm aantasten.

Hoeveel kost een nieuwe set wimperextensions?

De prijzen van een nieuwe set wimperextensions varieren sterk. Dit is afhankelijk van het aantal gebruikte wimpers en de ervaring van de styliste. De ene salon zet gemiddeld 30 extensions per oog, een betere salon zet er gemiddeld 60. Vraag daarom altijd van te voren na hoeveel wimpers er gezet worden en of de wimperstyliste een certificaat heeft, zodat u nooit achteraf voor verrassingen komt te staan.

De meeste salons rekenen voor een nieuwe set €80 tot €120.