Lijm en Remover - Blink wimperextensions

Wimperlijm:

Geordend van bijzonder sterk en langere hechtingsduur naar mildere lijm met kortere hechtingsduur.

Fina Glue

Heeft een snellere droogtijd dan de lijmen van Blink uit de Ultra Series maar minder dampen. Alleen te gebruiken door ervaren professionals.

Droogtijd: 1-2 seconden
Hechtingsduur: 5 tot 7 weken
Inhoud: 10ml

Ultra X Glue

Droogt snel en geeft nog minder dampen af dan Ulbon lijm, maar heeft wel een sterke kleefkracht!
Zeer geschikt voor mensen die gevoelig reageren op de dampen van lijm en daardoor tijdens de behandeling tranende en brandende ogen krijgen.

Droogtijd: 3-5 seconden
Hechtingsduur: 4 tot 6 weken
Inhoud: 5ml

Ulbon Glue

Vergelijkbare lijm met ultra bonding. Heeft dezelfde hechtingsduur, maar bevat minder dampen. Glue C heeft een langere droogtijd.

Droogtijd: 3 seconden
Hechtingsduur: 5 tot 6 weken
Inhoud: 5ml

Ultra Plus Glue

De Ultra Bonding Lijm is ideaal voor beginnende wimperstylisten vanwege de langere droogtijd van 6 seconden, maar wel lange hechtingsduur van 4 weken.

Droogtijd: 3-5 seconden
Hechtingsduur: 5 weken
Inhoud: 5ml of 10 ml


Ultra Bonding Glue

De Ultra Bonding Lijm is ideaal voor beginnende wimperstylisten vanwege de langere droogtijd van 6 seconden, maar wel lange hechtingsduur van 4 weken.

Droogtijd: 3 tot 5 seconden
Hechtingsduur: 5 weken
Inhoud: 5ml of 10ml

Q1 Glue

Deze lijm bevat latex, zodat deze lijm een wat dikkere flexibele textuur heeft. Deze lijm heeft een zwarte kleur en minder dampen dan de ultra bonding of de ultra plus lijmen, maar blijft wel gemiddeld drie tot vier weken goed zitten.

Droogtijd: 4-5 seconden
Hechtingsduur: 3 – 4 weken
Inhoud: 5ml of 10ml

Glue C

De Glue C heeft een vergelijkbare hechtingsduur als de Ultra Bonding Lijm maar een nog langere droogtijd. Dit is ideaal voor beginnende wimperstylistes die in het begin nog meer tijd nodig hebben om de wimperextension te plaatsen voordat de lijm droog is.

Droogtijd: 8 seconden
Hechtingsduur: 4 weken
Inhoud: 5ml of 10ml

Advanced Glue

Deze wimperlijm heeft zeer weinig dampen, maar een kortere hechtingsduur van +/- 2 weken. Heeft een snellere droogtijd ten opzichte van Glue A.

Droogtijd: 8 seconden
Hechtingsduur: max 2 weken
Inhoud: 10ml / 5ml


Glue A

Qua sterkte vergelijkbaar met Advanced Glue, heeft echter een langere droogtijd. De hechtingsduur is ongeveer 2 weken.
Inhoud: 10ml

Droogtijd: 10 seconden
Hechtingsduur: 2 weken
Inhoud: 10ml

B Brow Glue

B.Brow lijm is speciaal ontwikkeld voor wenkbrauwextensions. Deze lijm is zeer mild en heeft weinig dampen. Met de juiste toepassing houdt deze lijm ongeveer twee weken. Dit is afhankelijk van haar, huidtype en andere facturen. Let op, deze lijm dient niet rechtstreeks op de huid van de klant gebruikt te worden.
Inhoud: 10ml

Hechtingsduur: 2 weken
Inhoud: 10ml

Safety Glue

De veiligste wimperlijm verkrijgbaar. Kans op irritatie is nihil, maar de hechtingsduur is ongeveer een week. Langzame droogtijd.
Inhoud: 5ml / 10ml


Remover:

Gel Remover

Lijmremover van zeer hoge kwaliteit, met een ‘gel’ achtige structuur, gemakkelijk te gebruiken met microbrushes. Met gel remover verwijdert u op een milde wijze de wimperextensions. U heeft maar een kleine hoeveelheid nodig en met deze remover is, vanwege de dikkere structuur de kans kleiner dat de remover in de ogen loopt.

Inhoud: 15ml

Regular Remover

In vergelijking met de gel remover is dit een meer vloeibare remover. Slechts een kleine hoeveelheid verspreiden op de microbrushes is voldoende om de wimperextensions op een milde wijze te verwijderen.

Inhoud: 10ml

Premium Remover

Net als de regular remover is dit een vloeibare remover, maar deze remover is milder voor de ogen. Ook voor deze remover geldt dat een minimale hoeveelheid op bijvoorbeeld microbrushes voldoende is om de wimperextensions te kunnen verwijderen.

Inhoud: 10ml

Cream Remover Plus

Cream Remover Plus verwijdert op een snelle en gemakkelijke manier wimperextensions. Door de cremè-achtige substantie is deze remover nog milder voor de ogen en gemakkelijk te gebruiken.

Inhoud: 10ml

Cream Remover Double Plus

De opvolger van de Cream Remover Plus. Nog milder voor de ogen dan de normale Cream Remover Plus doordat deze cream remover geen acetone bevat. Lost op een snelle en veilige manier de wimperextensions lijm op waardoor het gemakkelijk te verwijderen is.

Inhoud: 30ml

Gel Remover Plus

Lost de lijm nog sneller op dan de gewone gel remover. Oplosbaar met water waardoor het gemakkelijk te verwijderen is.

Inhoud: 30ml

B.Brow Remover

Dit is een gelremover speciaal ontwikkeld om wenkbrauwextensions te verwijderen. Het lost op een milde wijze de wenkbrauwextensionslijm op en beschadigt niet de natuurlijke wenkbrauwen.

Inhoud: 15ml