Opleiding Wimperextensions - Blink Wimperextensions

Professioneel met Blink

Introduceer nieuwe behandelingen in uw salon. Volg de trend en ga aan de slag met Blink wimperextensions. Ideaal voor nagelstylistes, kapsters, schoonheidsspecialistes of starters! Door het volgen van een professionele en erkende opleiding wimperextensions kunt u een carrière starten in deze niche branch

Waarom Blink?

Blink is marktleider op het gebied van wimperextensions. De blink extensions zijn met de hand gemaakt naar eigen onafhankelijke research. Ze zijn extra zacht, dun en nauwelijks van natuurlijke wimperhaartjes te onderscheiden. Wimpers van Blink staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en fantastisch eindresultaat.

Een professionele opleiding:

Een deskundige opleiding is een noodzakelijke basis voor de succesvolle wimperstylist. Bij wimperextensions is met name de kwaliteit van plaatsing van groot belang. Alleen met gebruik van de juiste techniek en vaardigheden wordt het perfecte eindresultaat behaald.

In een goede opleiding leert u:

  • de theoretische achtergrond van het oog
  • de techniek om op de professionele manier wimperextensions te plaatsen
  • de Blink producten en al haar instrumenten kennen en ermee te werken
  • klanten van het juiste advies te voorzien betreffende type wimperkrul, lengte en dikte
  • alle overige vaardigheden die een getraind wimperstylist dient te bezitten

Opleiding Wimperextensions GroothandelBBL

Opleiding Wimperextensions GroothandelBBL

GroothandelBBL is een erkend leerbedrijf en expert op het gebied van deskundige wimper opleidingen, met als groot voordeel dat de producten van het merk Blink hier te koop zijn. Voor meer info en inschrijving zie:

Opleiding wimperextensions