Ready for Extension - Blink Wimperextensions

Ready for Extension:

Wink Me Eye Patch

Eyepatches voor het afplakken van wimpers. Bevat collageen en Arbutin, voor een elastische en stralende huid. De pluisvrije patches zijn iets anders gevormd als de Lint Free Eye Patch.
Inhoud: 5 paar

Blink Eye Patch

Blink Lint Free Eye Patch heeft Blinks eigen ontwikkelde coating, zodat de pleisters niet gaan pluizen als u ze bijv. aanraakt met een pincet. De patches hebben bovendien een vochtinbrengende werking op de huid rond de ogen.
Inhoud: 5 paar

Vitamine A & E Patch

Vitamines A en E zijn essentieel voor de gezondheid van de huid. Na gebruik van deze patch blijven deze vitamines achter op de tere huid onder de ogen en geven een intensieve en geconcentreerde verzorging af. De patches bevatten vitamines A en E en zijn speciaal ontwikkeld tegen rimpels.
Inhoud: 5 paar

Brightning Patch

Anti wallen eyepatch met voedende werking. Brightning eye patches versnellen het natuurljke regeneratie proces van de huid en voedt de gevoelige huid onder de ogen intensief. De vochtinbrengende patches bevatten extracten van de Rhodiola plant. De patches zijn speciaal ontwikkeld om wallen tegen te gaan.
Inhoud: 5 paar


Pure Clear Lip and Eye Remover

Perfecte make-up remover met natuurlijke kruiden extracten voor het gemakkelijk verwijderen van make-up rond ogen en lippen. De remover wekt géén irritatie op aan de huid.
Inhoud: 100ml

Eye Make Up Remover Pads

Makkelijke olievrije reinigings tissues om alle oog make-up te verwijderen voor aanvang van een behandeling of bij thuisgebruik. Bevat Aloë vera extract en zorgt voor een gehydrateerde huid, zonder irritatie.

Lash Primer

Blink Lash Primer verwijdert olie, stof en steriliseert in één beweging.
Dit product dient u te gebruiken vóór het aanbrengen van de wimpers. Het ontvet de wimpers, verhoogt de grip van de extensions en zorgt ervoor dat de lijm beter blijft hechten!
Inhoud: 50ml

Extension Base

Extension Base wordt gebruikt als voorbehandeling om de natuurlijke wimpers te ontvetten. Dit zorgt ervoor dat de lijm nog beter hecht en de wimperextensions nog beter blijven zitten. Verkrijgbaar in perzik of bananengeur.
Inhoud: 50ml


Microbrushes

Borsteltjes om eenvoudig extension base, primer of coating aan te brengen op de wimpers. Tevens geschikt om met remover extensions te verwijderen.
Inhoud: 100 microbrushes

Premium Gentle Touch Cotton

Gemaakt van 100% pure katoen, afgewerkt met een zijde laagje. Pluisvrije Premium Cotton is ideaal voor het aanbrengen van vloeibare cosmetische producten op de huid.

Premium Cotton Pads

Premium Cotton Pads zijn gemaakt van 100% puur katoen. De pads zijn pluisvrij en een pad bestaat uit meerdere laagjes, dus kan ook uit elkaar gehaald worden voor een dunner laagje wanneer dit nodig is.
Inhoud: 40 pads

Anti Allergy Mask

Speciaal Masker voor wimperstylistes met gevoelige ogen. Door de speciale samenstelling van dit mond/neus masker heeft u tijdens de wimperbehandeling minder last van de eventuele lijmdampen.
Inhoud: 10 stuks